Categories
Familieliv

Der skulle ske noget nyt!

Mit hår er det man nok normalt vil kalde tyndt og slasket. Jeg har haft det langt i årevis, og klippede pandehår tilbage i 2010. Siden har mit hår set nogenlunde sådan her ud:

Jeg har egentlig været glad for det, men for en halvanden måneds tid siden havde jeg Møffen til frisøren. Mens han blev klippet, tænkte jeg at jeg trængte til lidt selvforkælelse. Så jeg bookede en tid til mig selv et par uger efter. Da dagen kom var jeg ikke sikker på hvad jeg ville.

Jeg satte mig i stolen og sagde der skulle ske noget nyt. Frisøren foreslog lidt kortere og nogle etager, så det blev vi enige om. Som jeg sad i stolen blev jeg mere og mere modig, og da vi var færdige lå der 12 cm hårlokker på gulvet. Det resterende hår var blevet stylet med krøller.

Nyklippet og Nykrøllet

Men krøller bider ikke rigtig på mit hår og selv med indsats med krøllejern osv. ser mit hår nu som regel således ud til hverdag.

Men jeg kan godt lide krøller, og dem frisøren lavede hold faktisk hele aftenen. Da vi skulle til bryllup et par uger efter gik jeg ned til frisøren og købte de hårprodukter hun havde brugt. En volumenspray, en varmebeskyttende spray og en hårspray. 750 kr i alt, mere end jeg nogensinde før har brugt på hårprodukter. Så lånte jeg et glattejern af min lillesøster, og gik i krig med krøllerne. Da vi afleverede Møffen hos mine svigerforældre, så det sådan her ud.

Nykrøllet og klar til fest!

De holdt hele aftenen! Jeg skal have noget mere øvelse med glattejernet og måske et ordentligt krøllejern, men det lykkedes og jeg fik SÅ mange komplimenter for mit hår.

Det her indlæg blev vist en lang række billeder af mig selv…

2 replies on “Der skulle ske noget nyt!”

Tusind tak 🙂 Det krævede også lidt is i maven at se de lange totter falde på gulvet 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.