Categories
Familieliv

Ro på!

Jeg sidder i mine svigerforældre have i skyggen fra en parasol og slapper af. Mit hovede er temmelig træt efter en nat hvor Møffen var vågen fra klokken 1 til 3:30, og det var jeg derfor også.

Jeg sidder og tænker på alt det jeg gerne vil. Sy mere. Bage mere. Passe bloggen. Få mere gang i min virksomhed (spiselige print til kager). Rydde op (og smide ud). Være sammen med Kemifar og være en god mor for Møffen.

Men lige nu er der ro på. Møffen sidder indenfor og hamrer i klaveret under opsyn af sin Farmor. Gudskelov for Farmor!

4 replies on “Ro på!”

Tina, Farmor er guld værd! Efter jeg mistede min mor sidste år, har Farmor bare trådt til med hjælp hver gang jeg har haft brug for det. Inklusiv sidste forår, hvor hun brugte en del af sin ferie på at passe Møffen, mens jeg havde en maveinfektion!

Nogle gange skal man bare give sig selv lov til at bare være. Alt det jeg godt vil nå, skriver jeg i min bullet journal, og så organisere jeg det senere, når vejret er til den slags og jeg er opfyldt med god energi fra frisk luft og solskin 😉

Anja, jeg kan enormt godt lide ideen om en bullet journal, men jeg kan ikke rigtig finde ud af at bruge den… måske skal det på listen over ting jeg gerne vil 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.