Categories
Ting til Børn

Kravlegård

Da jeg var gravid med Møffen, researchede jeg rigtig meget babyudstyr. Hvad skulle vi dog købe, hvad ville vi få brug for?

En af de ting jeg kendte til på forhånd var en kravlegård, så det læste jeg naturligvis om, og blev en smule overrasket da alt hvad jeg læste havde følgende konklusion: Hvis der hverken er større børn eller hund i hjemmet, har man ikke brug for en kravlegård. Bum!

Jeg er her i dag for at fortælle jer at det er løgn!

Jeg besluttede naturligvis på baggrund af min research at vi ikke behøvede en kravlegård, og så kunne vi jo spare de penge. Så kom Møffen, og da han var en 6 ugers penge og begyndte at ligge på sit aktivitetstæppe på gulvet, begyndte jeg at få rigtig ondt i ryggen. At skulle op og ned fra gulvet hele tiden gav mig simpelthen så ondt at jeg besluttede mig for at en kravlegård var et forsøg værd. Så kunne han komme op i en fornuftig højde, og jeg kunne side på en stol (ok, i sofaen) ved siden af og snakke, pludre og nusse.

Jeg bestilte en Babydan kravlegård og en madras fra coop.dk, og samlede den da den kom. Så blev aktivitetstæppe og legetøj flyttet op i kravlegården, og et par dage efter havde jeg ikke længere ondt i ryggen.

Jeg har ikke tænkt mig at påstå at en kravlegård er uundværlig, og nogle børn nægter at være i den, men for os var den perfekt. Hvis man har pladsen til det, og muligheden for at købe/låne/arve en, så vil jeg anbefale at man giver det et forsøg. Vores har været udlånt i et lille års tid, og er lige kommet hjem igen. Den kommer helt sikkert op, når vi engang skal have en baby mere!

Coop.dk har et udvalg af kravlegårde her (affiliate link).

4 replies on “Kravlegård”

Vi er nogen af dem der ingen kravlegård har haft til nogen af børnene. Vi har simpelthen ikke pladsen.
Til gengæld havde vi en hængevugge i stuen, da de begge gerne har villet være i nærheden af os når de skulle sove.

En kravlegård kræver rigtig meget plads, det er helt klart et argument imod den.
En hængevugge lyder dejligt, var de glade for at sove i den?

Ej, jeg har også nogle gange fortrudt vi ikke anskaffede os en kravlegård. Altså til ham som er snart 9 måneder! Han er alle steder hele tiden, så det kunne være rart at kunne sætte ham i sådan en med hans legetøj – og så kunne man faktisk få ordnet noget… Men han bliver sur, hvis han ryger i tremmesengen om dagen, så mon ikke det vil give det samme…

Altså, ved 9 måneder var der grænser for hvor meget han gad være i den, men han kunne jo være der mens jeg så fjernsyn, så var jeg stadig i det samme rum. Men jeg tror det var deromkring vi pakkede den væk, fordi han ville ud og på opdagelse 😉
Men børn er jo forskellige, og nogle elsker det, andre hader det. Men den gjorde underværker for min ryg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.