Categories
Familieliv Ting til Børn

Knitren – En danseforestilling for de små

Min søster er bidt af en gal teatergænger. Hun har oveni købet uddannet sig inden for faget, og jeg kender ingen der går så meget i teatret som hun gør.

I dag havde hun inviteret Møffen (og hans forældre) ind og se “Knitren“. Det er en danseforestilling for børn på 6 måneder til 2 år, og det var simpelthen så fint.

Det begyndte med at vi gik ind i lokalet, hvor scenen var veloplyst, og en mand med bare tæer blæste sæbebobler. Så begyndte musikken og manden og hans kvindelige kollega begyndte at bevæge sig dansende rundt med papirposer, mens de knitrede med dem. Børnene sad med store øjne og fik rakt poser de selv kunne knitre med, før der blev åbnet en kuffert med mere papir og flere poser, som børnene kunne gå hen og tage op af kufferten.

Alt i alt en meget fin, interaktiv børneforestilling. Alle forestillingerne er udsolgt, men jeg har ladet mig fortælle at den Københavnske teaterscene er fyldt med børneteater, og Møffens moster er allerede begyndt at undersøge hvad de skal ind og se næste gang!

2 replies on “Knitren – En danseforestilling for de små”

Ja, det er så dejligt 🙂 Det er fedt med det interaktive teater til de små, så de får lov at pille og lære 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.