Categories
Familieliv

Sorg og mærkedage

I søndags ville min mor være fyldt 65 år. Hun døde er par uger før sin 64 års fødselsdag, og dermed for lidt over et år siden. Vi markerede dagen med et besøg på kirkegården med kemifar, Møffen, min far og min søster. Bevæbnet med en flaske vand og en neglebørste gjorde jeg hendes sten ren, så bogstaverne igen fremstår sølvfarvede og lyse, og så satte vi lys og en lanterne op. Der var stadig blomster fra hendes dødsdag, hvor vi også var dernede, de holder overraskende godt i koldt vejr.

Efter vi gjorde stenen klar satte vi os på en bænk på kirkegården og åbnede en flaske økologisk hvidvin, noget der ville have glædet min mor. Vi åbnede også en pose bugles, noget min mor var meget glad for, og som Møffen er særdeles glad for også. Så sad vi lidt der og snakkede om min mor, før vi gik hjem til os og tændte op i grillen. Helt i min mors ånd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.