Categories
Familieliv

Min familiering

Jeg har en “ongoing love-affair” med Karin Castens, guldsmeden bag Castens. Jeg er simpelthen fuldstændig pjattet med hendes smykker, og ejer i skrivende stund 3 smukke ting fra hendes hænder. Min vielsesring, mit diadem (som Kemifar impulskøbte til mig, til at bære til vores bryllup) og så min familiering, som det skal handle om i dag.

Min familiering

Ønsket om en familiering

Da Møffen blev født havde jeg sagt til Kemifar at jeg gerne ville have en familiering. En ring med en sten der symboliserede hver af os, som jeg kunne bære hver eneste dag. Den skulle også have plads til en eventuel lillebror eller søster. Sådan en ville Kemifar gerne give mig i barselsgave, så da Møffen var nogle uger gammel, tog vi en tur in i Holbergsgade. Her ligger Karin Castens guldsmedeværksted nemlig. Her fik jeg en god snak med Karin om hvordan ringen skulle se ud og hvilke sten der skulle i den. Mens vi snakkede lå Møffen på sin vikle på gulvet og sov.

Stenene i min ring

At stå der og vælge sten var jo som at stå i en (dyr) slikbutik, med alle de skønne farver! Jeg endte med en stor grøn turmalin der symboliserer mig selv, i centrum af ringen (man er vel lidt egocentreret). Så valgte jeg en mindre gul safir der symboliserer Kemifar (hans yndlingsfarve er gul). Til slut blev det en endnu mindre blå topas der symboliserer Møffen. Den fantastiske blå farve på denne sten hedder Swiss Blue. Den opmærksomme læser vil muligvis bemærke sølvkuglen under den blå sten, her kan der indfattes endnu en sten hvis det skulle blive aktuelt en dag.

Personlige smykker

Jeg vil til hver en tid anbefale Castens hvis man ønsker at få lavet en personlig ring. Karin er dygtig til sit håndværk, og til at finde ud af hvilken ring man gerne vil have. Også hvis man ikke ved det selv når man kommer ind. Jeg har for nylig været inde og afgive en bestilling på endnu en ring derinde, og går nu og venter i spænding på at den skal blive færdig!

10 replies on “Min familiering”

Tusind tak 🙂 Min mand foreslog at der også skulle være en sten for katten, men jeg mente det måske kunne komme til at tage lidt overhånd!

Hvor er jeg glad for at du nyder din familiering Marie – og TAK for de rosende ord 🙂
Min lærling Sofe er faktisk så småt i gang med projektet og jeg overtager inden længe, så din nye ring bliver lige i øjet !
Kh
Karin

Jeg ELSKER den! Og den er blevet så fiiin efter den var i ultralydsbad 🙂
Jeg er spændt på den nye ring!

Tina, det kan jeg godt forstå du har! De er, som mange af Karins ting, vanvittige flotte!

Leave a Reply

Your email address will not be published.