Categories
Ting til voksne

{SPONSORERET} Saal Digital Fotobog

{SPONSORERET INDLÆG}

Jeg fik muligheden for gratis at teste en fotobog fra Saal Digital, via et opslag fra deres Facebookside, mod at skrive en anmeldelse.
Vi valgte at lave en fotobog med billeder af Møffen til en julegave, og da jeg har lavet en del fotobøger tidligere, gik jeg til opgaven med entusiasme! Siden Møffen blev født har jeg taget et billede hver gang han er fyldt en uge, og jeg tænkte at de billeder ville udgøre en fin fotobog. Jeg havde modtaget en rabatkode på 225 kr, og startede med at downloade den software der skal bruges til at designe bogen.
Her valgte jeg så den almindelige fotobog, 26 sider i A5 format, til 178,- og blev derfor en kende forbavset da prisen stod til 223,-. Det viste sig at være fordi jeg skulle fravælge højglans fotopapir, til fordel for en mat overflade hvis jeg ville spare de 45 kr. Jeg valgte at beholde højglans, da bogen var til en gave.
Så skulle jeg i gang med at designe bogen, og her må jeg indrømme at jeg stod lidt af. Det irriterede mig grænseløst at jeg ikke kunne få lov at vælge et billedlayout først, og så placere billederne i de “frames” hvor jeg synes de skulle være. I det hele taget virker programmet for mig ikke synderligt intuitivt, og uden megen selvbestemmelse over designet. Men med et enkelt billede på hver side lykkedes det mig dog at få billederne sat i den rigtige rækkefølge, og bestilt bogen for 39,- i porto.
Så var det bare at vente på at bogen kom!
Jeg var meget spændt da jeg pakkede bogen op, men blev umiddelbart en lille smule skuffet da jeg fik den ud af kuverten. Billedkvaliteten på printet er helt fin, men siderne er meget stive, som karton, og jeg havde forventet tyndere (lidt mere lækre) sider, som jeg er vant til fra andre fotobøger. Samtidig har bogen en udefinerbar “klippe-klistre” fornemmelse, måske på grund af de stive sider.
Jeg er ikke i tvivl om at fotobogen kommer til at skabe glæde hos modtageren, men nok mere på grund af de billeder der er i den, end på grund af den kvalitet den er lavet i.
Der er sikkert nogen der foretrækker de stivere sider i bogen, men næste gang jeg laver en fotobog vil jeg gå efter et mærke med en anden design-software og tyndere sider.
Dog vil jeg understrege at jeg synes kvaliteten af printet i sig selv var højt, så jeg vil ikke afvise at jeg kunne finde på at prøve at bestille en af de andre varetyper (fremkaldelse, vægbillede, kalender, plakat osv.) en anden gang.

Jeg vil også sige at jeg synes Saal Digital havde fantastisk kundeservice, da min rabatkode udløb fordi strømforsyningen i min computer brændte sammen, forlængede de koden så jeg havde mulighed for at lave bogen færdig da min nye strømforsyning kom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.