Categories
Familieliv

Når Mors Dag gør ondt

Min mailboks, Facebook og internettet generelt har de sidste par uger bombarderet mig med gode tilbud og konkurrencer i forbindelse med mors dag. Og selvom min egen mor absolut ikke gik op i mors dag, gør det alligevel ekstra ondt i dag at hun ikke er her.
Jeg ved der sidder kvinder for hvem dagen er endnu sværere, kvinder hvis børn ikke længere er her, og jeg priser mig lykkelig over at Møffen er sund og rask og lige nu sover en lur. Men jeg savner min egen mor umådeligt i skrivende stund. Jeg var på kirkegården i dag og gøre hendes sten ren efter sidste regnskyl (da den er så relativt nylagt, skyller regnen jord ind over stenen, som skulle fejes væk). Den blev pæn igen.
Glædelig mors dag derude, hvis dagen er en fest for jer er jeg glad på jeres vegne, hvis dagen er svær så føler jeg med jer.

6 replies on “Når Mors Dag gør ondt”

Åh , hvor jeg kan følge dig. Jeg mistede min mor sidst i oktober, så jeg har det heller ikke godt med mors dag.
Glæder mig absolut heller ikke til fars dag, 5. juni, ham mistede jeg 17. april.

Kære Mie, det gør mig så ondt 🙁 Det er så uretfærdigt at miste sine forældre, og så at miste dem begge så tæt på hinanden… Jeg håber der er nogen der tager sig af dig og passer på dig, jeg sender dig et virtuelt kram

Kære dig. Intet gør mere ondt end at miste en forælder. Det er 8 år siden min far døde, og selvom jeg sagtens kan gå flere dage uden at tænke på ham nu, så er det altid svært på alle de særlige højtidsdage og Fars dag. Sender et kram.

Leave a Reply

Your email address will not be published.